22 de març 2013

Els capgrossos, en marxa

Primeres propostes

Com seran els capgrossos de la Colla de l'Espriueta? Encara no ho sabem, però ja tenim un munt de propostes dels més petits i dels no tan grans. La convocatòria de la setmana passada va anar d'allò més bé.

Aviat tindrem més notícies... dels capgrossos, les dessuadores i les festes de primavera, que ja són a tocar.


9 de març 2013

Taller de capgrossos

Aigua, foc, aire i terra

Fa temps que pensem que els més petits de la Colla a les sortides es queden una mica penjats. És per això que hem decidit que a la Colla hem de tenir alguna figura, com ara uns capgrossos, per tots els nens/es que encara no poden portar les gegantes i que no toquen cap instrument.

Ens agradaria que tota la Colla pogués participar en aquest procés, començant pels nens/es i acabant pels adults.

Com ho farem? Doncs, de moment, farem dos dies taller de dibuix.

Tots els que volgueu, podeu venir

DIJOUS 14 i DIVENDRES 15 a les 17:30 h 
al menjador de l'escola

No cal portar res, només moltes ganes de dibuixar. Creiem que amb una hora cada dia n'hi haurà prou. Si alguna família no pot venir, cap problema, feu el dibuix a casa i ho deixeu al mostrador de l'AMPA. Els dibuixos hauran de representar l'aigua, el foc, l'aire i la terra.

Tota aquesta feina serà la base per dissenyar els nous capgrossos de la Colla.

Més endavant, haurem de donar forma a aquest disseny, ja avisarem, però compteu que intentarem que sigui abans de Setmana Santa.

Ja sabeu... DIJOUS 14 I DIVENDRES 15, a les 17:30 h tots al cole, amb moltes ganes i moltes idees, que tindrem els capgrossos més bonics del Baix Llobregat i rodalies!!!!!